17-годишни (17)

В последната година в колежа „Антумапу“, Магдалена забелязва как нейния годеник Начо се променя с появата на Силвина, кръщелница на баща й, която е преживяла страстна любовна лятна връзка с Начо, и сега застава между тях.

Братовчедите й, Матилде и Пабло, след като научават, че баща им е преподавателя Деметрио, трябва да привикнат с мисълта, че имат баща и че трябва да започнат по-близки отношения с него. Въпреки че Матилде е много объркана, тя му симпатизира и се ядосва на майка си, че е скрила истината. Връзката й с гаджето й Дарио охлажда, когато той започва да изпитва нещо към новата преподавателка по физика, а Матилде се чувства привлечена от нов съученик – Давид. Пабло, от своя страна, също преживява сътресение в живота си и във връзката си с Фабиана, която е решена да влезе в света на моделите. Това много го притеснява и междувременно става много близък с Естрея, най-добрата приятелка на Фабиана...

От друга страна, Алехандра, която живее с майка си, трудно понася смъртта на Роман, което я подтиква да започне опасна връзка с Николас – нов съученик, който се е потопил в света на дрогата и алкохола.

Освен това, Канела и Алваро понасят отговорността на родителите, което усложнява любовната им връзка.

Така започва последната година в училище на тези младежи – една година, която никога няма да забравят. 

Източник: es.wikipedia.org/wiki/17_(telenovela)