40 и повече (40 y tantos)

Диего, Маркос, Росарио и Мигел Елисалде са трима братя и една сестра. Всеки от тях преживяват кризата на 40-те и страдат от загубата на баща си.

Диего, най-големият, поема управлението на компанията на баща си – „Elizalde Comunicaciones“, в която работят и Росарио и Маркос, както и неговата асистентка и любовница – Сусана. След като Лорето, съпругата му, разкрива неговата изневяра и го хваща в крачка с любовницата му, той се опитва да си върне съпругата, която иска развод.

Росарио е самотна майка и работлива жена, която се бори с Диего за поста на директор на семейната компания, отглежда сина си Кристобал, който е зависим от наркотиците и освен това, поддържа връзка с Хоакин, неин приятел и колега в компанията, който смята да направи предложение за брак на Рената Сантелисес.

Маркос е омъжен и завладян от видео-игрите, поради което му се налага да понася подхвърлянията на близките си, които го смятат за незрял. Освен това, той е единствения свидетел на връзката между племенницата си Фернанда и преподавателя от университета Гаспар Меядо, който е 30 години по-възрастен от девойката.

И накрая, Мигел – най-малкият, се завръща от чужбина заради смъртта на баща си. Той е издържан от близките си, защото не работи. Той е преследван от призраците на една връзка, която е имал със съпругата на Маркос – Татяна, преди да замине в чужбина.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/40_y_tantos