Среща с непознат (Ciega a citas)

Някои хора имат цялото време на света, за да търсят своята истинска любов... Лусия има само 258 дни...

Всичко започва, когато Лусия дочува разговор между майка й Марта и сестра й Ирина, която скоро ще се омъжи. Ирина тъкмо е съобщила за своя годеж на семейна вечеря и много скоро това празненство разрушава мечтите на Лусия – по-голямата сестра на Ирина, неомъжена и по някакъв начин, не толкова привлекателна като сестра си. Лусия винаги е знаела, че не е любимата дъщеря на Марта, но никога не е била подготвена за това, което чува – нейната собствена майка се заклева да плати всички разходи по сватбата на Ирина, ако Лусия пристигне на събитието с истински приятел, а това е нещо, което Марта вярва, че никога няма да се случи.

Наранен и ядосана, Лусия решава да докаже на майка си колко греши и нещо повече – да я накара да изгуби облога и да плати за сватбата на Ирина. Тя е твърдо решена да си намери истински и любящ приятел, знаейки че има за това само 258 дни до сватбата на сестра си.

Лусия започва непрестанни и упорити търсения, за да намери такъв мъж. Тя отива на много срещи с непознати и последвалия весел парад от мъже: момчето от работа, лудия, когото открива по Интернет, и един, който изглежда перфектен, но в действителност не е, и т.н., и т.н.

Водена от желанието да накара майка си да преглътне думите си, Лусия малко по малко научава, че търсенето на любов в действителност я е променило – тя повече не се интересува какво мислят другите, особено майка й, и осъзнава, че трябва винаги да се вслушва във вътрешния си глас.

Накрая, истинският триумф на Лусия настъпва тогава, когато осъзнава, че срещите на сляпо са я направили сляпа за истинската любов, която е много близко до нея.

Източник: www.dorimedia.com