Ад в Рая (Infierno en el Paraíso)

„Infierno en el Paraíso“ е историята на една дълбока и вярна любов, която пламва между главните герои, но се превръща в истински кошмар, преди да достигнат щастието, което толкова търсят и заслужават.

Алехандро Валдививя е зрял и привлекателен мъж, собственик на „Рай“ - имение, в което се отглежда и обработва тютюн, ръководено с голям успех от Мариан Ордиалес. Тя е професионалистка, дъщеря на талантлив художник и внучка на известната и богата Анхелика Клементе.

Дариана Валдивия, сестрата на Алехандро, излъчва благост, но е студена и пресметлива жена. Тя е майка на Антонио, но пред обществото той е представен като неин кръщелник.

Фернанда Прего е съпругата на Алехандро. Тя е красива, наперена и опасна. Фернанда изневерява на Алехандро с Антонио и не след дълго той ги разкрива. Двамата се скарват и се сбиват, при което той остава убеден, че я е убил... но тя успява да се спаси.

По време на погребението на Фернанда, Алехандро и Мариан се запознават... Изпълнен с чувство за вина, Алехандро прави опит да се самоубие, но е спасен от Мариан Ордиалес. Той изпитва привличане към нея и накрая двамата решават да се оженят.

В „Рай“, Дариана се преструва, че приема Мариан, но постоянно я предизвиква и подтиква да допусне грешки, за да ядоса Алехандро. Освен това успява да го убеди, че Рикардо и Мариан се обичат и го мамят.

За изненада на всички, Фернанда се завръща, когато Мариан вече си е тръгнала. След време Мариан се връща, но Фернанда е заела нейното място. Но Дариана, в съюз със сина си, не се отказва да постигне целта си – да остане завинаги със състоянието на Алехандро.

Източник: detelenovelas.com , www.univision.com