Кралицата на ритъма (La reina del flow)

Джейми Монтоя е колмбийска певица на 16 години, която учи и помага на родителите си в бизнеса, който имат. Тя има дар да създава музикални рими и ритми, но това е тайна, която тя пази от години. Влюбена в съученик и съсед Чарли, за когото е създала много песни и които пази в тайна, написани в един бележник, който пази и се грижи, все едно ѝ е дете. За нещастие, случва се трагедия – родителите ѝ са убити, а тя се доверява на грешния човек и бележника с всичките ѝ песни, попада в ръцете на човека, който унищожава щастието ѝ и отнема свободата ѝ, осъждайки я на 14 години затвор.

17 години по-късно, Джейми е освободена от затвора, след като сключва споразумение с властите, за да започне своето отмъщение срещу мъжа, който толкова силно е обичала и доверявала, а сега мрази от дъното на душата си. Възрастната Джейми Монтоя престава да бъде това, което е, и се превръща в Тами Андраде – жена на 34 години, която се посвещава на това да продуцира музиканти и в търсене на нови таланти в индустрията. Сега, с помощта на нови хора и цялата си слава, търси начин да продължи своя план за отмъщение, въпреки че понякога всичко поема в нова посока.

От друга страна, Карлос Крус е млад мъж, който има множество последователи и който подлудява жените със своите песни. Той се чувства като Краля на ритъма, въпреки че реалността е различна. Той е лъжец, фалшив и страхливец. Той е този, в когото се влюбва Джейми, за да постигне слава чрез песните си, той не се интересува от нищо и отнема мечтите ѝ да бъде певица и я осъжда да живее нещастен живот в затвора. И сега, години по-късно, той се е превърнал в Чарли Флоу – един от най-популярните певци в цяла Колумбия, има семейство с младежката си любов Хема, с която имат една дъщеря. Изминалите години са го променили и той вече не е същия младеж. Сега е подъл, егоцентричен и много лош човек. Той също така работи с чичо си Манин – колумбийски наркотрафикант, който живее в Меделин.

Положението за Джейми не е толкова тежко, тъй като може да разчита на безусловната подкрепа на Камило, по-познат като Хуанчо – младеж на 17 години, който се грижи за малките си братя, след като майка им ги е изоставила, за да замине в търсене на по-добър живот. Той пази тайна – влюбен е в Джеми, заради която се скарва с най-близкия си приятел Чарли. Но не само това е причината да се разделят, а също и неговата арогантност и амбиция. Години по-късно, Хуанчо е постигнал мечтата си да бъде музикален продуцент с помощта на приятеля си Бухо, с когото основават компания. След като Джейми влиза в затвора, животът на Хуанчо се променя напълно и сега е сгоден за Каталина – най-добрата приятелка от младежките години на Джейми. Въпреки че връзката му с нея е стабилна, скоро си дава сметка, че това не е точно така, тъй като любовта му към Джейми не се е променила. Скоро Джейми се втурва в живота на Хуанчо – сега като Тами Андраде. Без да си дава сметка, че Тами е младежката му любов, той започва да се чувства привлечен от нея, въпреки че вярва, че Джейми е умряла в затвора, в който е затворена.

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/La_reina_del_flow , https://www.caracoltv.com/