Борба в семейството (Lucho en Familia)

„Lucho en Familia“ е забавна и приятна за всички възрасти история, в която зрителите ще проследят отблизо живота на оттеглил се борец, който за да помага на своето многобройно семейство, решава да се върне към кариерата си, от която се е отказал след сериозна травма, получена, съвсем случайно, от най-добрия му приятел по време на битките от шампионата.

Епизод след епизод, зрителите стават свидетели как Лучо Корона се справя с всякакви предизвикателства като съпруг, баща, зет и борец, въпреки завистта на противниците си, семейните недоразумения, икономическите затруднения и мръсните трикове на представителите на мафията.

Животът винаги е бил груб с него...

Кариерата му технически в забвение...

Но в очите на семейството си, Лучо винаги е бил Шампион.

Животът повече от три пъти го е повалял!

Персонажите:

Червената Светкавица - El Rayo Escarlata

Световен шампион три пъти, актьор от киното, идол на хората и символ на националната свободна борба. Личността му на борец е увековечена на екрана.

Титан

Харизма, чар и сензационен стил в борбата са го превърнали в един от най-любимите борци, въпреки че се е оттеглил преди десет години.

Лучо Корона

Примерен баща, всеотдаен съпруг, неразбран зет и пенсионирана звезда от професионалната свободна борба. Със същата скорост, с която избягва ударите... съветва децата си, по същия начин се изправя след всяко падане. Подкрепя обожаваната си съпруга Марибел.

Марибел

Не използва маска, но е жена, която много добре как да се бори с предизвикателствата, които ѝ поднася живота. Марибел не се плаши от изпитанията и винаги успява да помогне в семейните разходи.

Адриан

Настойчив, упорит и решителен в света на юмруците. Такъв е този студент и борец в образованието. Той е образът на сина, който първи в семейството ще се дипломира в университет, което се превръща в най-голямата гордост за Лучо, който не подозира, че младежът желае да се превърне в професионален кечист, също като него.

Мариана

По-голямата дъщеря на Лучо и Марибел. Романтичка и мечтателка, Мариана е привлекателна студентка от подготвителен клас, която гледа на живота си като на теленовела или романтичен филм.

Фелипе

Изтърсакът в семейството. Нищо повече не би му харесало от това да бъде кечист като баща си, но липсата му на физически способности и уменията на интелигентността, го отдалечават от тази негова мечта и го доближават повече до науката.

Кармен

Ненатрапчива, но любяща... претенциозна, но безкрайно щедра... безразсъдна, но винаги с добри намерения. Това е Кармен – тъщата на Лучо. Една жена, на която трудно може да бъде угодено.

Фаустино

Свекърът на Лучо, Фаустино винаги е имал мотиви, за да се оплаква от всичко и от всички, но не може да избегне усмивката, която се появява на лицето му, когато види красотата на Мариана, бележките от училищен а Фелипе или зелените искри на Марибел...

Амалия

Горда притежателка на очарователна усмивка, тя е прекрасната племенница на Лучо. Притежава красота и интелигентност, които ѝ помагат да постига всяка цел, която си постави. Това, което най-силно желае на този свят, е да бъде известен модел.

Бето

Баджанак на Лучо и обект на обожание за сестра му Марибел. Непоправим предприемач, чиято сила е толкова голяма, колкото и лошия му късмет. Всеки бизнес, с който се захване, със сигурност се проваля, всяка връзка, която започне, се превръща в катастрофа, всяка мечта, която преследва, завладява всички около него.

Рамиро - Титан

Бивш борец с голямо сърце. Братът, който Лучо никога не е имал в реалния живот, въпреки че на ринга винаги са били ожесточени съперници. Преди десет години, приятелят му е предизвикал неволно негово тежко нараняване, което го е принудило да се оттегли преждевременно.

Ефраин

Мъдър, щедър и с непреклонен нрав, той е ментора, който е помогнал за създаването на легендата „EL Rayo Escarlata“ и който отново става треньор, за да съветва и насърчава главния герой, докато е на ринга.

Фреди Фортуна

Умен, арогантен и деспотичен, въпреки че е млад, той вече е успешен импресарио в борбите. Устните и изваяната с усилия в залата физика карат момичетата да се разтапят по него.

Дон Фабиан

Дон Фабиан е шампион по свободна борба под маската на „Сатаната“ и дори станал голям приятел на Лучо и Рамиро, но сега всичко това тъне в забвението на времето. Сега той е импресарио, който е заслепен от алчност и амбиции.

Източник: www.tvazteca.com