Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

11 серия

До къде ще стигне обсебването на Росарио по Хуан Давид!

След страстната нощ на Росарио с Хуан Давид, певицата не може да си го избие от главата. През следващите няколко дни, младежът не се появява в Бар Алкала, което предизвиква певицата да направи всичко възможно, за да се сближи с него.

Обсебването на Росарио по Хуан Давид не я оставя на мира. Още повече, когато Гюнтер ѝ казва, че младият Рейес не се интересува от нея, тъй като е сгоден за влюбена в него девойка. Явно жената не мисли да стои със скръстени ръце и просто да чака.

От друга страна, Габи Рейес е на път да обвини мъжа, който я тормози, но разбира, че става дума за Деметрио Хурадо – голям приятел на баба ѝ Габриела Асеведо.

След срещата с Деметрио, Габи споделя със Сарита, че приятелят на баба ѝ е мъжа, който я е преследвал из улиците на Сан Маркос. След това разкритие, най-голямата от сестрите Елисондо отива при майка си и ѝ разказва подробности за случилото се. В началото, жената отказва да повярва, но след това решава сама да разкрие каква е истината.

Габриела Асевето пита Деметрио дали познава дъщерята на Сара и Франко. Той потвърждава, че я е виждал в селото. Както може да се очаква, тя го пита дали наистина я е следил. Мъжът не отрича нищо и казва, че наистина я е следил.

Група престъпници влизат в имението на Рейес и открадват всичките им коне. Минават три дни в търсене, когато съобщават в полицията. Те разкриват, че крадците са успели да избягат. Хуан и Хуан Давид яхват коне и Норма позволява на близнаците да тръгнат с тях. Оскар също пристига на мястото. Накрая успяват да заловят мъжете с камиона, но те не знаят кой стои зад кражбата. Още един проблем се стоварва върху семейството.

Оскар крие тайна, която зрителите вече знаят: той има син, но не от Химена и както се очаква, най-малката от сестрите не знае нищо, но е близо до разкриване на истината. Още повече, мъжът ѝ се поддава на шантажа на майката на сина си Дуван и става все по-явно всичко. Какво ли ще измисли Ромина Клементе след като получава желаната от нея кола.

Минават три дни от първата среща между Росарио Монтес и Хуан Давид Рейес. Плановете на певицата не вървят, както тя очаква. След като синът на Хуан и Норма не се появява в Бар Алкала и това безразличие направо убива жената, която на всяка цена иска да бъде с него.

Когато разпитва Андрес Рейес за братовчед му, Росаио взема решение да го потърси в имението. Когато пристига, тя се сблъсква с близнаците. Със страх тя ги пита за Хуан Давид. Леон и Ерик ѝ казват къде може да открие брат им. Само секунди след като се среща с него, тя не издържа и се хвърля в прегръдките му. Накрая двамата се целуват страстно и Росарио Монтес пита младежа какво точно изпитва към нея.