Исадора Гонсалес (Isadora González)

Дата на раждане: 1 Ноември 1973 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Мексико сити, Мексико
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Едуардо
Деца: дъщеря – София, и син – Патрисио

Рейтинг:  5.50  (2 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Исадора Гонсалес е мексиканска актриса, спечелила си световна слава с участия в редица теленовели.

Въпреки че е родена в Мексико сити, тя е живяла повече от 16 години в Кератаро. От съвсем малка се интересува от изкуство, а родителите ѝ смятали, че бързо ще се отегчи и сама ще се откаже от това, но са сгрешили.

На 16-годишна възраст започва да пее в различни музикални групи, първо в малки градчета в района на Керетаро, а след това и в самия град.

Исадора се завръща в Мексико сити с намерението да учи пеене, но се записва в CEA (центъра за обучение на актьори) на Televisa, където открива, че пеенето не е всичко, което я вдъхновява в живота. За това все повече време отделяла за актьорството и усвояване на неговите тънкости.

В продължение на 8 години участва в различни телевизионни програми като „Mujer: Casos de la vida real“, „La cuchufleta“ и „Picardía Mexicana“. И това продължава, докато не е открита от продуцентката на теленовели Карла Естрада (Carla Estrada) и ѝ дава роля в теленовелата „Право на любов“.

Исадора споделя, че съпругът ѝ я подкрепя в професионалните изяви. По неговите думи, след като я е избрал, когато вече е била актриса, няма никакво право да иска да променя, а и освен това, много му харесва да я гледа. И въпреки че професията ѝ никак не е лека, тя е решена да утвърди името си на добра актриса както в телевизията, така и в театъра.

Актрисата прекъсва за кратко кариерата си, за да се грижи за дома, съпруга си и двете си деца. Връща се с роля в теленовелата „Рафаела“.

Сред мечтите за бъдещето на Исадора е да изиграе отрицателна роля и да се снима във филми.

Източник: www.esmas.com , es.wikipedia.org/wiki/Isadora_González