Джон Екер (Jon Ecker)

Пълно име: Джон Майкъл Уилям Екер (Jon-Michael William Ecker)
Дата на раждане: 16 Май 1983 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Сан Маркос, Тексас, САЩ
Родители: Гай Екер (Guy Ecker)
Височина: 180 см

Рейтинг:  10.00  (2 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Джон Екер е американски актьор. Когато навършил 18 години, се запознал с баща си – актьора Гай Екер, който до онзи момент не е подозирал за съществуването му. Споделя, че баща му никога не го е натискал да прави или не нещо, само е искал да види сина си щастлив и да навакса изгубеното време заедно и си е позволил само да предложи на Джон да опита като актьор. Признава, че би искал да участва в проект от ранга на „Кафе с аромат на жена“ и да блесне като баща си. Харесва му да следва стъпките на знаменития си баща, на когото много прилича. Завършил е школата за актьори CEA към Телевиса.

Завършил е специалност Морска Биология, която обожава и е практикувал преди да се посвети на актьорството. Самият Джон признава, че често му липсва морето и контакта с морските обитатели, но нито за миг не е съжалил за решението си да промени живота си по този драстичен начин. И именно за това, обича да си почива край морето. Освен това се изявява и като модел и фотограф.

На празненство на екипа от новелата „Ранени души“, Джон се запознава с Ингрид Марц и тя става причината той да се установи в Мексико. Но след три години съжителство и половин-годишен годеж, двамата се разделят.

Източник: www.noticias24.com , www.facebook.com/JonMichaelEcker