Киара (Kiara)

Пълно име: Глория Сабрина Гомес Делгадо (Gloria Sabrina Gómez Delgado)
Дата на раждане: 14 Май 1963 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Баркисимето, Венецуела
Семейно положението: омъжена с два развода
Съпруг/а: Марко Лопес (Marco López) от 1983 до 1990 година, Алехандро Сукре (Alejandro Sucre) от 1995 до 1997 година и Паскуал Туфано (Pascuale Tuffano) от 2000 година
Деца: син – Маркос

Рейтинг:  7.76  (17 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Киара е името на една индианска принцеса на Юракуи. Без съмнение, това една жена с много лица. Тя е адвокатка, певица, актриса, водеща и майка. Учи Право в UCAB.

Започва да учи в Coral del Colegio Santa Rosa de Lima, но е изгонена от там. Гласът й винаги е правел впечатление и винаги е търсила начин да го изяви. Харесва й музиката и често пее в компанията на приятели, акомпанирайки на своята китара. Един ден й предлагат да издаде албум и тя приема идеята с готовност.

През своята кариера на певица, Киара е издала 6 албума. С тях тя става известна не само във Венецуела, но и по цял свят.

Кариерата й не се развива само в музикалното поприще. Дебютира като актриса в теленовелата „Macarena". Следват успешни участия в теленовели и сериали.

През 1999 година дебютира като телевизионна водеща в програмата „Aló RCTV" заедно с Уинстън Вийения (Winston Vallenilla). По-късно приема предизвикателството като водеща и опекун на Академията „Fama y aplausos".

Киара от близо

Какво обичаш да правиш през свободното си време? - Обичам да слушам музика, да правя упражнения, да чета различни неща - от баналните списания до класически произведения.

Как би се описала? - Ревнива, упорита и решителна.

Каква храна обичаш? - Като цяло - италианска. Приготвям прекрасни спагети.

Някакъв страх? - Страдам от клаустрофобия. Не може да оставам заключен, нито пък затворена в асансьор. Изпадам в нервни кризи.

Каква си в дома? - Обичам реда и ми харесва да има много свежи цветя. Домът ми трябва да е приятен.

Някаква мания? - Събирам обувки, часовници, колиета и чанти. Толкова съм вманиачена, че винаги гледам да съчетавам по най-добрия начин обувките, часовниците и колиетата.

Каква си като майка? - Разбираща, модерна, но също така и взискателна. Съветвам сина си да бъде по-добър и да мисли за бъдещето.

Недостатък? - Когато нещо ме притеснява, избухвам, но много бързо ми минава.

Какво не понасяш? - Допускането на несправедливост.

Източник: www.rctv.net