Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

4 серия

Алехандра открива свои снимки, на които е почти гола!

Като вижда колко добре изглежда новата съученичка, Исабела започва да ревнува и заявява, че тя е момичето, което командва в колежа. Подиграва се със снимките ѝ, които са се появили в Интернет. Алехандра се разплаква безутешно като вижда разголените си снимки в Мрежата, които са ѝ направили след като са я изнасилили.

Доротея (учителката) вижда как Алехандра се конфронтира със съучениците си и се опитва да разбере какво е станало с нея. Тя ѝ отговаря, че се е оказала в колеж на богати деца, разглезени и неуловими. Алехандра, обаче, не влиза в подробности пред учителката си, защото се срамува от това, което ѝ се е случило и не иска майка ѝ Лусия да научи за това.

По-късно, Анаис (девойка, която подкрепя Алехандра) ѝ казва, че се страхува да не е заразена с някоя венерическа болест или още по-зле – да не е забременяла. Анаис предлага на Алехандра хапчета (за щастие), но за късмет, Алехандра отказва тази дрога.

За да спечели доверието ѝ, безсрамникът Естебан казва на Алехандра, че ще ѝ помогне да открие своя нападател, въпреки че в действителност той самият я е изнасилил.

От друга страна, Гилермо Санмигел предлага работа на Лусия в компанията си, като при това я кани и на вечеря в един ресторант. Той все още се интересува от жената, с която е бил сгоден на младини, а също така и заради отхвърлянето на неговата съпругата Моника.

Вероника, която не може да допусне Лусия да бъде щастлива с Гилермо, се обажда на приятелката си Моника, за да я предупреди, че Лусия се е върнала и вече флиртува със съпруга ѝ Гилермо.

Алехандра и Анаис търсят начин да махнат снимките от Интернет. За това се обръщат за помощ към Давид, който може да създаде вирус за тази страница (на която са качени разголените снимки на Алехандра).