Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

10 серия

Вероника флиртува с градинаря си!

Естебан се притеснява от Давид, защото вярва, че той може да омае Алехандра, докато Естебан се интересува от девойката. Веднага след това, Естебан казва на Алехандра, че вярва, че Матиас я е изнасилил. В действителност, Естебан иска да си отмъсти на Матиас, който му е заявил, че го смята за неспособен мъж.

След това, Естебан заплашва Матиас, че ще го издаде на полицията за изнасилването на Алехандра. Предупреждава го дори да не опитва да развали репутацията.

От друга страна, Вероника флиртува с градинаря си – Габриел, който е по-млад от нея.

Малко по-късно, Лола (сестрата на Давид) също се опитва да съблазни Габриел, но той я отблъсква, защото я приема като своя сестра, а и той е най-добрият приятел на Давид.

На родителската среща, Лусия решава да си тръгне. Тя е ядосана, защото другите родители не смеят да накажат децата си, въпреки че предизвикват сериозни проблеми в колежа.

В това време, Исабела и нейни приятелки посещават Алехандра. Те ѝ се подиграват и ѝ подаряват плюшена играчка. Алехандра не им остава длъжна и също им се подиграва, споменавайки бейзболния отбор, в който тя играе като мажоретка.