Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

81 серия

Естебан и Гилермо организират серенада за Алехандра и Лусия!

Хулиана и Давид вечерят заедно и тя споделя, че се чувства много сигурна с него. След това двамата отново правят любов.

За да я раздели с Мануел, Габриел съобщава на сестра си Росио, че трябва да замине за чужбина, за да учи там. Тя не иска да заминава.

Естебан се скарва с Исабела и отива да търси Алехандра. Влиза в дома ѝ, среща се с баща си Гилермо, който не успява да отиде на среща с Лусия.

През нощта, Естебан поднася серенада на Алехандра, също както и Гилермо, който завежда един певец, за да попее на Лусия. Въпреки че и двете харесват жеста на любимите мъже, те изгонват Естебан и Гилермо, заявявайки че не искат да знаят нищо за тях.

По-късно, Мануел организира серенада за любимата си Росио, която се развълнува силно, докато гледа през прозореца на стаята си и го приема с целувка по устните.

След отхвърлянето на Алехандра и Лусия, Естебан и Гилермо давят болката си в алкохол. Гилермо казва на сина си, че трябва да забрави за Алехандра, защото се съмнява, че тя ще му прости, че той ще има дете от друга жена.

Като се прибира в дома, Естебан убеждава Исабела, че е бил с няколко жени (компаньонки). Той иска по този начин да я накара да се разочарова от него.

На следващия ден, Вероника се ядосва на сестра си Лусия и племенницата си Алехандра за това, че са я събудили серенадите, които са им поднесли.