Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

118 серия

Настъпват усложнения с Исабела по време на раждането!

На погребението на Лусия, Алехандра и Гилермо плачат безутешно.

Докато разследва смъртта на любимата си Лусия, Гилермо открива, че е стреляно с ловна пушка.

В това време, Алехандра казва на Давид, че е решена да напусне страната, както е искала майка ѝ преди да умре. Освен това, тя не иска да живее на същото място, където са убили майка ѝ. За да не я изгуби, Давид смята, че може да замине с Алехандра.

Росарио открива, че „приятелката“ ѝ Вероника е отседнала в селската ѝ къща с мъж, а той я моли за помощ. Тогава Вероника решава да отиде в апартамента си, тъй като Росарио най-вероятно ще разкаже за случилото се на Роберто.

В апартамента, Исабела заварва Вероника с Габриел. Там, Исабела разказва на Вероника, че сестра ѝ Лусия е починала след като е била простреляна.

След като научава новината, Вероника побягва ужасена, а Исабела завежда Габриел в клиниката. Той разказва, че Вероника го е блъснала и в резултат на това е получил нараняванията си.

Естебан търси нещо, което може да уличи майка му за убийството на Лусия. Той открива снимка на майка си Моника по време на лов и с пушка в ръка, което противоречи на нейните твърдения, че няма понятие как се борави с оръжие.

Естебан показва снимката на Гилермо, който от самото начало е подозирал Моника.

Въпреки че остават няколко седмици до термина ѝ, Исабела получава контракции и ражда бебето си. За бебето има усложнения, защото е преждевременно родено.

Междувременно, Едуардо се кани да преспи с Моника, но трябва да отидат незабавно в болницата. Там, Моника настоява от лекарите да направят бързо ДНК-тест, за да се разбере кой е бащата на бебето. Лекарите съобщават на Едуардо и Моника, че бебето има усложнения, настъпили от преждевременното раждане. То страда от фетална хипоксия, което означава, че има недостиг на кислород, който да оросява мозъка и има вероятност да има трайни мозъчни увреждания.