Винаги ще те обичам (Siempre te amare)

Финалът

Луис Мигел отива в хижата, където са отседнали Виктория и Октавио. Луис Мигел и Октавио се сбиват. Луис Мигел има превес, но пристига човка на Октавио, Маркос. Октавио си мисли, че най-накрая ще се освободи от съперника, нарежда на Маркос да убие Луис Мигел. Октавио излиза от хижата. Вече отвън той чува пистолетен изстрел. Но за негова изненада, той открива, че е убит Маркос и мястото е заобиколено от полицаи. Октавио е вкаран в затвора.

Хилда и Виктория са някъде в провинцията. Хилда насочва пистолет срещу Виктория, докато Хилда хладнокръвно и пресметливо разказва на Виктория как точно е убила Маурисио. Следва сбиване, при което Виктория успява да избие пистолета от ръцете на Хилда. Виктория взема в ръка пистолета и заплашва Хилда с него, която на свой ред успява да го избие от ръката на Виктория. Виктория успява да избяга, следвана от Хилда. По някакъв начин те се оказват близо до гробищата и Виктория решава да прескочи оградата и да влезе в гробището. Хилда я следва. Там се провежда погребална церемония и Виктория успява да се скрие в тълпата. Хилда не я забелязва. Виктория се скрива в някаква малка сграда от Хилда. Хилда продължава да я търси като носи голям камък (с който най-вероятно иска да я удари). И така, пристига полицията заедно с Луис Мигел и започват издирване. Хилда се скрива от тях в малък параклис, където ще се проведе погребалната церемония. Тя се скрива зад завесата, където е ковчега. Полицията влиза и казват на хората вътре, че трябва да проверят, защото издирват много опасен престъпник. Стаята се изпразва, но Луис Мигел знае колко находчива може да е Хилда, проверява и ковчега, но намира вътре само трупа. Той излиза и Хилда се промъква. Тя забелязва ковчега и си казва, че преди ковчег я е спасил. Тя изважда трупа и се скрива в ковчега, като си мисли, че по-късно ще успее да се измъкне. Но това, което тя не е предвидила, че съпругата на покойника ще заключи ковчега преди самото погребение и Хилда остава натикана там. Тя е погребана жива. Както и да е, Хилда вижда лицата на всички хора, които е убила и полудява. Тя плаче за Маурисио и казва, че тя винаги ще го обича.

Луис Мигел открива Виктория и я извежда от гробището. Той я отвежда в дома, където децата й я чакат. Всички си мислят, че Хилда отново се е спасила.

Едуардо и Беренисе се сдобряват. Колумба се съгласява да се омъжи за Панчо, след няколко сърдечни съвета от доня Урсула. Тоно изненадва Луис Мигел, че е влюбен в Мариана.

Бедната Ясмин, толкова изпълнена от любов към баща си, отива да го посети в затвора. Тя му казва, че не я интересува, че не е бил част от живота й, не я интересува защо той е в затвора, единственото, което знае е, че той е баща й и тя много го обича. Тя ще е единствената, която ще го посещава. По нея Октавио изпраща писмо на Виктория. Виктория го приема, след като Ясмин й казва, че баща й ще бъде много благодарен, ако го приеме. В това писмо той признава колко силно обича Виктория, че той никога не е искал да я нарани и много съжалява за болката, която й е причинил.

Доня Урсула става част от кантората. В действителност, подписва договор с канадски клиенти на своя глава. Тя е много горда и доволна.

След две години:

Провежда се едновременната сватба на Беренисе и Едуардо, Мариана и Тоно, Колумба и Панчо. Виждат се Леонардо и Антония, която е бременна, заедно с осиновеното от тях дете, което е две години по-голямо. Веруггас пристига с Мече заедно с тяхното бебе. Доня Урсула и доня Констанса са също там, много щастливи.

Виктория и Луис Мигел са в църквата и разговарят с отец Пабло. Тогава доня Урсула влиза и пред свещеникът и Луис Мигел се извинява на Виктория. Те се прегръщат, докато Виктория благодари на доня Урсула.

Луис Мигел пита Виктория дали иска да отиде някъде с него и тя се съгласява. Тя пристигат на празния паркинг, където чака наетия от Луис Мигел балон за летене. Те се качват и балонът отлита.

Край!