Неукротима душа (Alma indomable)

Алма Перес е една дива и много красива девойка. На 23 години, тя е най-свежия и апетитен плод сред зелените ливади на селото, в което живее. Заедно с Хасмин, с която са израснали като сестри, те бягат непокорни и безгрижни по полята, къпят се в реките и крадат плодове от имението на могъщото семейство Соренто.

Алма никога не е посещавала училище и по тази причина тя е слабо образована, а и агресивният й характер често е причина за проблеми. Хасмин е пълна нейна противоположност - срамежлива и мълчалива, но винаги се включва в лудориите и пакостите, които измисля Алма.

В имението „Los Cascabeles", собственост на Дон Патрисио Соренто, живее той в компанията на дъщеря си Дубраска - капризна и високомерна девойка, която крие ужасна тайна. Тайна, която Дон Патрисио също така знае и за да избегне скандал, добрият човечец е принуден да купи съпруг за дъщеря си. В къщата също така живее Хертрудис - огорчена и любопитна жена, зълва на Дон Патрисио. Хертрудис е вдовица и майка на Моника, която е също толкова перверзна като майка си.

Хертрудис и Моника не могат да се примирят с положението си на бедни роднини, които живеят в имението. Хертрудис мечтае да омъжи дъщеря си Моника за един милионер и е успяла да сгоди дъщеря си Моника за Алберто Окампо, единствен син на състоятелно семейство. Въпреки че Моника също мечтае да се омъжи за Бето, истината е, че не го обича и е с него само от интерес към милионите му. Моника изпитва изпепеляваща страст към грубия и невъзпитан управител на имението „Los Cascabeles", Никанор.

Успоредно с живота на Алма, зрителите се запознават и с този на Хуан Пабло Роблес, главният герой в тази история. Той е добър младеж на около 30 години. Той живее с майка си Каридад Роблес, която е прикована към инвалидна количка след като е била простреляна от страхлив крадец, който е избягал.

Източник: tctelevision.com