Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

8 серия

В началото, Росарио Монтес признава на Андрес Рейес Елисондо е обичала баща му, Франко Рейес. Това е причината да се разочарова от певицата.

От друга страна, Оскар подарява колело на Дуван – сина си. Майката на малкия, Ромина Клементе, казва, че това е просто играчка и настоява за нова кола за нея. След това двамата започват да спорят.

На връщане с Монтес, Гюнтер – верния ѝ служител, разговаря с нея. По време на разговора става ясно, че певицата не само е избягала от дома си, но също така е изоставила дъщеря си след като се е опитала да се самоубие. Мъжът я уверява, че той е насреща и е готов да ѝ помогне в изпълнение на желанията ѝ.

По случая на Ерик и Леон, Хуан взема крайно решение: да наеме частен детектив, за да научи това, което иска.

След поредица от събития и неочаквани обрати, Дуван се оказва в дома на Оскар, за да му благодари за колелото, което му е подарил. Химе пита кое е това дете. Но вместо да разкрие истината, рой измисля някакво обяснение на ситуацията.

В бар Алкала, Хуан Давид най-накрая решава да отиде там заедно с братята си. Росарио се върти около тях и очевидно флиртува с тях...