Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

22 серия

Дали Адела Кареньо стои зад заплахите към близнаците?!

Любовните отношения между Хуан Давид и Росарио се влошават още повече. След като Андрес ги вижда да се целуват в бара, синът на Хуан и Норма търси певицата, за да изясни нещата. Той се опитва да я убеди, че той сгрешил и това е завело в заблуждение братовчед му. Росарио Монтес му заявява, че за нея всичко е сериозно и че тя наистина е влюбена в него.

Появата на Адела Кареньо!

Леон и Ерик посещават семейството на Нино. Там откриват Сибила и малкия брат. Жената е останала сирак и семейството на Нино я е подслонило. В първия момент, Ерик е впечатлен от нея и иска да ѝ помогне, но те отказват. Когато близнаците тръгват към имението, те се срещат с Адела Кареньо – дъщерята на учителя Хенаро и ключова част в разследването на смъртта му.

Синовете на Хуан и Норма я преследват, но нямат успех. По-късно в дома си, Леон получава обаждане от изнудвача, който го предупреждава да не търси там, където няма нищо. Когато разговаря с брат си, стигат до извода, че зад всичко може да стои Адела.

Разговор между Оскар и близнаците!

На следващия ден, близнаците събират семейството и споделят желанието си да спасят семейството на Нино и да го изведат от онова опасно място, на което живеят. След като чуват предложението на Ерик, който наистина е впечатлен от Сибила, Рейес Елисондо решават да анализират ситуацията. По-късно, Леон и Ерик разказват на чичо си Оскар, че се е случило и още нещо. В спалнята, те му разказват, че са видели Адела Кареньо, която е обикаляла там.

Според Оскар, изчезването на младата жена е свързана с убийството на баща ѝ. Може би крие това, че е длъжница. Освен това, той е уверен, че тя има нещо общо със случилото се и дори може да е съюзница на мъжа, който ги заплашва. За това предлага да отидат с полицията на мястото, преди да са избягали. Близнаците отказват да го направят, защото се страхуват, че семейството може да пострада.

Страстната плетеница на Хуан Давид и Росарио!

Обсебването на Росарио Монтес по Хуан Давид излиза извън контрол. Певицата решава да потърси младежа. В началото, синът на Хуан и Норма отказва да я приеме, но тя е готова на всичко. Жената разкрива, че не може да стои далеч от него и се хвърля в прегръдката. Младежът отново пада в мрежите ѝ. Мигът е прекъснат от появата на майка му.

Норма пристига да търси сина си и се среща с Росарио. Елисондо пита какво става с Хуан Давид, а певицата я уверява, че няма нищо. Точно обратното – представя нещата така, че всичко е свързано със семейството и дъщеря ѝ. Монтес използва момента, за да покани всички в бара ѝ. На следващия ден, двете отново се срещат в църквата и Норма изглежда притеснена, докато Хуан Давид продължава да се обръща, за да я види. Дали пък не вижда Муриел?!