Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

31 серия

Росарио губи контрол и се изправя срещу Муриел заради Хуан Давид!

Хуан не може да прикрива чувствата си – той ревнува като вижда съпругата си в компанията на друг мъж. Норма забелязва това, но не успява да направи нищо повъпроса.

В същото време Оскар усеща, че може да изгуби жената на живота си. Той е готов да направи всичко по силите си, за да задържи не сам нея, но и семейството си. Въпреки това неговите решения могат да имат тежки последствия за брака му.

Химена се възстановява след отравянето. Дуван, синът на Оскар, я посещава. Малкият е част от плана на Ромина, за да раздели Химена и Оскар. Жената дори не предполага, че нейните действия могат да предизвикат промяна на ситуацията в друга посока.

Купонът в имението на Елисондо!

Хуан организира купон за всички земеделци от района. Пристигат майката и сестрите на Норма, които провеждат разговор, който без малко да приключи с бой. Габриела иска Сара да се сближи с Деметрио, но тя не иска да знае нищо. Освен това, жената не одобрява поведението на Габи и Андрес. От друга страна, Ерик и Леон разговарят с Оскар за проблемите около смъртта на учителя и за изнудвача.

Това, което привлича вниманието е присъствието на Албин Дуарте, който е поканен от Хуан, въпреки че той се притеснява от близостта му с Норма. Дори собствената му съпруга е изумена, че направи това. По-късно, всички присъстващо виждат как Норма и Албин танцуват много доволни – нещо, за което Габриела не спира да мисли и дори казва на зет си, че не гледа на това с добро око.

На следващия ден, Норма осъзнава, че Хуан не се е прибирал да спи и го търси отчаяно. Открива го в стаята на дядо си. Дон Мартин го е подслонил за през нощта, тъй като е бил много пиян. Възрастният мъж дава съвет на внучката си, след като е забелязал какво се случва между двамата. Хуан продължава да се държи дистанцирано и да избягва съпругата си.

Сблъсъкът между Росарио и Муриел!

Хуан Давид и Муриел прекарават нощта и на следващия ден заедно. Любовта между двамата става все по-силна. Но трябва да се върнат в реалността. Младежът се връща в имението и по пътя се среща с баща си, който смята, че е прекарал нощта с Росарио Монтес. Хуан Давид го уверява, че не е би с нея, въпреки че тя е много привлекателна жена, той не се интересува от нея.

При Муриел положението е различно. Девойката се прибира в дома и майка ѝ я чака разгневена. Росарио Монтес настоява да разбере с кого е била дъщеря ѝ. Росарио иска да заключи дъщеря си в стаята ѝ, за да не може да излезе, без да каже къде отива. Подозренията тласкат жена към крайни действия – дълбоко в себе си знае, че става дума за мъжа, когото обича, но иска да го чуе от устата на дъщеря ѝ.

Росарио изпуска нервите си и настоява дъщеря ѝ да ѝ каже с кого се среща, в противен случай я заплашва да не я пусне да излезе от къщата. Младата жена влиза в стаята си и започва да подрежда багажа си. След разговор с Гюнтер, майка ѝ размисля и я моли да остане. Все пак тя иска да знае с кого се среща дъщеря ѝ, а за целта тя трябва да е наоколо.