Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

32 серия

Муриел и Хуан Давид – разкрити от Росарио Монтес!

Хуан Давид и Муриел преживяват невероятен момент заедно и се наслаждават на любовта си, но като се връщат в реалността, те се изправят срещу Росарио Монтес. Певицата е бясна и иска да разбере с кого е била последните часове.

От друга страна, Деметрио заминава от Сан Маркос, след като убива една жена от селото – той бяга, за да не бъде разкрит. Въпреки че е далеч, той продължава с плана си да приключи с Нино – младежът, в когото Габи Рейес е влюбена. За целта, той нарежда на свой служител да следи младежа на всяка крачка.

В това време, незаконният син на Оскар Рейес разговаря с кръстницата си Хитана.

Оскар – чичото защитник на Рейес Елисондо!

Когато племенниците има проблеми, Оскар винаги е насреща. От самото начало, той помага на близнаците на Хуан с проблемите около смъртта на учителя Кареньо. Сега им помага да открият Адела, въпреки забраната на брат му. Ерик и Леон не са единствените, които получават помощ от най-малкия Рейес.

След случващото се напоследък – когато Габи е следена от един от хората на Деметрио, Оскар решава да я защитава. Той отива в къщата, за да я отведе до университета. И той моли племенницата си да подаде жалба в полицията срещу мъжа, който я е следил. Тя, обаче, не иска да направи нещо, което може да заплаши Нино.

Съмнения измъчват Хуан!

Хуан не е същия, ревността го изяжда. Освен това, той трябва да се сблъска с проблемите, които имат синовете му. Близнаците не мислят, че баща им вярва, нещо, което Хуан отрича. За да го изпробват, младежите искат позволение да посетят Нино и да му занесат храна. Планът е друг: да потърсят Адела. Пред удивления поглед на Норма, Хуан приема и им дава разрешение. Но малко по-късно съжалява.

През нощта, Хуан сънува, че съпругата му преспива с Албин – виновникът за това, което изпитва. Това е причината за лошото му настроение и си навлича неприятности с Норма, която той предпочита да избягва и игнорира. Това поведение силно притеснява Хуан Давид, тъй като той си мисли, че баща му се е объркал.

Росарио разкрива истината!

Муриел вярва, че е победила майка си. Младата жена разказва на Хуан Давид, че е предупредила Росарио да не се меси в живота ѝ и да я остави да бъде щастлива. За момент, Муриел е уверена и вярва, че този път може да бъде щастлива с мъжа, когото започва да обича. Но всичко може да се усложни от миг на невнимание от страна на младежите.

В началото, Муриел не знае, че между Хуан Давид и майка ѝ се е случило нещо. Въпреки че той не иска да знае нищо за нея, Росарио е обсебена от младежа и вярва, че двамата трябва да са заедно. Това знае само Андрес, който ги е видял да се целуват. Но е възможно младата жена да научи истината, също както и майка ѝ. Росарио Монтес открива личната карта на Хуан Давид сред вещите на дъщеря ѝ и открива с кого се среща тайно Муриел. Певицата се чувства предадена.