Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

33 серия

Целувка между Хуан и Росарио – дали ще предизвика края на брака на Норма?!

След като разкрива, че Муриел се среща с Хуан Давид, Росарио Монтес полудява от ревност, но се опитва да запази спокойствие и да разкрие нещо повече за връзката между младежите.

Химена се среща със Сара и Андрес, за да им разкаже какво се е случило с Габи: един от хората на Деметрио Хурадо я следи с мотор.

Въпреки настояването на семейството да повдигне обвинение в полицията, Габи решава да не го направи, тъй като няма доказателства и предпочита да мисли за добруването на Нино, когото Деметрио отчаяно издирва.

Издирването на близнаците!

Ерик и Леон се възползват от посещението при семейството на Нино, за да търсят Адела. Благодарение на дядото на Нино научават, че сестрата на Феликс Кареньо живее относително близо, но когато тръгват да я търсят, тя отново се изплъзва.

Въпреки че не откриват Адела, близнаците имат следа, която може да им помогне да разкрият загадката около убийството на учителя.

Ерик пък се възползва, за да посети Сибила – сестрата на Нино, и още веднъж да ѝ покаже своя интерес и грижа за нея.

Целувката между Хуан и Росарио!

Решена да си върне Хуан Давид, Росарио пристига в имението на Рейес Елисондо и упреква младежа в липсата на интерес. Големият син на Хуан и Норма я отблъсква и я моли да си върви, но певицата не смята да стои със скръстени ръце и го целува страстно.

В този момент се появява Хуан и вижда всичко. Той моли сина си да го остави насаме с Росарио, която се опитва да си тръгне, но без успех. Освен, че е упреква, че преследва един млад мъж, който може да ѝ е син, Рейес целува певицата против волята ѝ. Ситуацията се влошава, когато Норма ги открива и се скрива в стаята си.

Докато Хуан се оправдава с това, че просто е искал да предаде урок на жената, която преследва сина им, зад вратата Норма не спира да плаче, да крещи и да хвърля всичко, което ѝ попадне под ръка.