Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

35 серия

Нова жертва на Деметрио и плановете на Ромина срещу Химена!

След временната раздяла между Хуан и Норма, един от каубоите в имението се опитва да съблазни собственичката на имението, но тя го отблъсква и му напомня къде му е мястото.

В това време, Албин Дуарте заема мястото по време на панаира в Сан Маркос. Въпреки че това много ядосва съпруга на Норма, той предпочита да запази спокойствие и да не проваля семейната вечеря в дома на Габриела.

Химена и Сара се намесват, за да спасят брака на сестра си, включително оправдават действията на Хуан. Но и те самите имат собствени проблеми, които трябва да разрешат.

Ромина нахлува в дома на Химена!

Благодарение на ключовете, които е получила от сина си, Ромина успява да се вмъкне в дома на Химена и Оскар. Ромина рови из вещите на съперницата си и открива тайна врата, която привлича вниманието ѝ.

Въпреки че не успява да я отвори, заради появата на една прислужница, тя е решена да се върне и да получи това, което двойката толкова много защитава, особено след думите на кръстницата ѝ, че те имат много пари.

От друга страна, Гюнтер признава пред Муриел, че има една причина, поради която е останал при Росарио Монтес, а именно – да я върне при Самуел Кабайеро и да я отдалечи от сцената.

Завръщането на Деметрио Хурадо!

Заради белезите, които е оставила последната жертва върху лицето, Деметрио Хурадо се крие, а е накарал всички да вярват, че той е на посещение на майка си, която е болна. Той не спира да следи Габи, но е отегчен от това, че трябва да се крие.

Един от неговите хора се опитва да го убеди да остане скрит още малко време, Деметрио игнорира съвета и излиза през нощта в търсене на нова жертва. Когато най-накрая я открива, появява се полицията и иска документите му за самоличност.

Оказвайки се притиснат, Хурадо вади нож и го насочва към полицая. Дали той няма да се окаже новата жертва на Деметрио?!