Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

38 серия

Росарио научава, че Хуан Давид е влюбен в Муриел, но не иска да приеме загубата!

Докато Хуан разнищва каква е връзката между Албин и съпругата му, Химена Елисондо е решена да отиде в къщата на границата на имота им, за да разкрие кой живее там.

В същото време, Хуан Давид и Муриел продължават да се крият от гнева на Росарио Монтес. Междувременно, Деметрио излиза от своето скривалище и отива в дома на Габриела,

Хуан е решен да си върне Норма!

Въпреки че Норма му прощава, Хуан все още е засрамен заради грешките, които е допуснал. Той не вярва, че съпругата му ще му прости, въпреки голямата им любов. След случилото се в имението, те се срещат на място, където могат да поговорят спокойно. Елисондо го моли да се върне. Казва му, че го обича и че иска да забрави всичко, което се е случило, включително и целувката с Росарио Монтес. Най-накрая се сдобряват, а Андрес става свидетел на този момент. Хуан, от своя страна, моли за прошка племенника си и си тръгва с Норма.

Хуан и Норма прекарва нощта заедно, а на следващия ден, той се връща в имението. Хуан Давид първи ги вижда. Той е щастлив за родителите си. Изглежда, че спокойствието се е върнало, но също така изглежда, че единият от работниците, който е влюбен в шефката си, не е готов да приеме положението и уверява, че е подготвил нещо за Норма.

Оскар се изправя срещу Ромина: страхува се от разкритие!

Ромина обикаля около къщата на Оскар и Химена и както изглежда, че нейният план за раздялата на двамата работи. Най-малката сестра Елисондо иска да разбере с кого живее малкия Дуван, без да подозира, че малкият е син на съпруга ѝ. Това притеснява Рейес, който се страхува да не бъде разкрит. За това, той решава да отиде до къщата, за да говори с жената. Той я моли да напусне мястото и да си избере някоя къща в Сан Маркос, иначе съпругата му може да го разкрие.

Както може да се очаква, Ромина отказва и се вживява в ролята на жертва в присъствието на сина си, който се натъжава като вижда как се карат родителите му. Жената няма желание да се мести. Тя иска имението и да заеме мястото, което ѝ се полага. Това кара Оскар да изгуби търпение и я заплашва сам да разкрие истината, за да не може повече да го изнудва и дори да остане с Дуван. Когато си тръгва от там, кръстницата на Ромина се намесва и му обещава да направи всичко по силите си, за да я накара да размисли, но иска малко време. Това, обаче, е нещото, с което не разполага малкия Рейес.

Росарио се изправя срещу семейството на Хуан Давид!

Манията на Росарио я подтиква да се изправи пред семейството на Хуан Давид, който се наслаждава на любовта с Муриел. Певицата знае, че двамата се срещат, но не може да го приеме. Тя продължава да вярва, че младия Рейес я обича. За това, тя отива отново в имението на Рейес Елисондо. Там се среща с Норма, която я пита какво иска от семейството ѝ. Първо са били близнаците, след това Хуан Давид, а накрая и собствения ѝ съпруг. Росарио повече не иска да знае нищо за Хуан Давид и се противопоставя на Елисондо.

Жената губи самообладанието си, защото не чува нужните отговори за Хуан Давид. Тя иска да знае къде е. Виковете принуждават Хуан Рейес и Ерик и Леон да се появят на мястото. Хуан настоява, че тя няма работа там, тъй като синът му е с жената, която обича, а това определено не е тя. Но Росарио не мисли да се оттегля и настоява да ѝ кажат къде е той, тъй като знае, че е с дъщеря ѝ Муриел. Най-накрая певицата приема, че дъщеря ѝ се среща с Хуан Давид, но не желае да се предаде.