Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

39 серия

Нападението над Хумена и последното обаждане на близнаците!

След като научава, че Хуан Давид и Муриел се срещат, Росарио Монтес решава да се изправи пред Хуан и Норма, за да покаже, че не смята да се откаже от манията си.

Когато родителите на Хуан Давид показват подкрепата си за връзката на сина си с Муриел, певицата полудява и се опитва да нападне Норма, но Хуан се намесва и я моли да си върви преди да забрани влизането ѝ в имението.

В това време, щастливата двойка се завръща от своето романтично място, решени да се борят за любовта си. Муриел трябва да се справя с провокациите на майка си, докато Хуан Давид моли за съвет родителите си, които са очаровани от новата му връзка.

Измамите на Деметрио продължават!

След като излиза от скривалището си и преместването му в дома на Габриела под претекст, че иска да ремонтира имението си, Деметрио Хурадо продължава с плановете си: да е близо до Габи и да се отърве от Нино. За това, обаче, той има нужда от пари и се обръща за помощ към безусловната си приятелка Габриела, която не се и замисля преди да му даде голяма сума пари, от които, както се предполага, има нужда, за да оправи къщата си. Както изглежда, майката на сестрите Елисондо продължава да се доверява на грешните мъже.

Започва обратното броене за близнаците!

След като получиха видео и заплахите от изнудвача, близнаците трябва да му дадат определена сума, за да вземат видеото. От тогава близнаците, с помощта на Оскар, започват да издирват Адела Кареньо, която както изглежда е замесена със заплахите. Но все още нямат никакъв успех, а последно изнудвачът им е дал четири дни, преди да изпълни заплахите си. За сега близнаците могат само на чичо си Оскар.

Нападението на Ромина срещу Химена!

Възползвайки се от отсъствието на Оскар, Ромина решава да се промъкне в дома на Химена още веднъж, за да се опита да се отърве от жената, която ѝ пречи да осъществи мечтата си да се превърне в съпруга на Рейес и да се наслаждава на лукса, който той може да ѝ предложи.

В това време, Химене заспива, мислейки за съдбата на Дуван, след като се предполага, че съпругът ѝ е изгонил хората, които живеят в къщата. Тя е грубо събудена, но Ромина в упоява и я оставя в безсъзнание.