Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

48 серия

В търсене на нападателя на Габриела Елисондо!

След случилото се с Габриела, която поема куршума, предназначен за дъщеря ѝ, семейство Рейес Елисондо са решени да открият виновника.

Животът на Доня Асеведо е в опасност, но скоро се стабилизира – след намесата на лекарите и помощта на приятеля ѝ Деметрио, който дарява кръв. Въпреки че цялото семейството му е много благодарно, Габи продължава да изпитва недоверие към него.

По-късно, Норма и Хуан анализират атаката и стигат до извода, че атентатът е бил срещу Химена, но предпочитат да изчакат Габриела да излезе от опасност.

Издирването на нападателя на Габриела Елисондо!

След прострелването на Габриела Елисондо, Ромина Клементе се скрива в къщата и предупреждава Дуван да казва, че е много болна и лежи у дома.

След като се успокояват след уплахата, Хуан се изправя пред Оскар и настоява да попадат жалба в полицията. Химена упреква съпруга си, защото усеща, че той защитава и предпазва жената от къщичката.

Норма и Хуан отиват при Оскар и Химена, за да поговорят за нападението, при което е пострадала Доня Габриела. Оскар отбелязва, че нямат доказателства и това чисто и просто само подозрения.

Оскар отбелязва, че няма явен мотив за нападението на Доня Габриела, а след като нямат доказателства, не могат да обвинят жената.

Сега остава само да открият до къде ще стигнат Ромина и кръстницата ѝ в отмъщението срещу Елисондо и Рейес.

От друга страна, Педро изчезва и годеницата му тръгва да го търси. За открие къде се намира мъжа, тя търси баба си, за да я помоли за помощ да открие.

Междувременно, за Сара нещата никак не са лесни, тъй като тя постоянно си спомня за Франко, а спомените я тормозят повече от преди. Но тя няма идея кога ще се върне най-малкия от братята Рейес и ще се срещне с любимата си съпруга...