Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

63 серия

Планът на Ромина, който завършва катастрофално!

Интригите на Гюнтер предизвикват спорове между Муриел и Хуан Давид. Дъщерята на Самуел търси гаджето си в имението и успяват да решат проблемите си.

След като Росарио Монтес го изгонва от дома си, Гюнтер се среща със Самуел Кабайеро, за да му разкаже, че майка и дъщеря са влюбени в един същи мъж. Освен това разказва, че Адам – мъжът, който нападна Норма, сега работи в имението на шефката му.

Междувременно, Хуан Рейес насърчава Франко да се срещне със семейството си. Брат му признава, че знаейки че може да е много трудно, той се страхува да се срещне със Сара и децата им.

Отровата на Ромина излага на опасност Дуван!

В предишния епизод, Ромина е убедила Дуван да отрови Сибила и Гастон, уверявайки го, че става дума за безопасно вещество, което кара онези, които го приемат, да са по-смирени. И така, малкият, който няма никакви съмнение, изпълнява нареждането на майка си.

Но след като изсипва съдържанието на шишенцето върху десерта на Гастон, малкият решава да размени десерта си и без да усети, поема отровата. Малко след това, Оскар го намира в безсъзнание и веднага го завежда в болницата, където установяват, че състоянието му е критично.

Когато следователят пита за отровата, с която е разполагал Дуван, Оскар предполага, че трябва да поговорят с Ромина. Тя, на свой ред, обвинява братята Рейес за случилото се със сина ѝ и дори се осмелява да ги заплашва.

Габи помага на Сибила да се върне при Химена!

След като разпознава Деметрио Хурадо като убиеца на Нино и дядо си, Сибила избягва и се скрива в имението на Сара, където Габи я скрива и ѝ помага да се върне в къщата на Химена.

Когато Сара и Габриела най-накрая решават да съобщят за изчезването на Сибила, Деметрио съобщава, че напуска имението, за да избегне проблеми със сестрата на Нино, но в действителност той не иска да бъде заловен от полицията.

Сибила е вън от опасност, Доминга няма този късмет. Докато търси момичето по границите на имота на Габриела, тя се среща с Деметрио, който не се бави и я заплашва, и дори напада.