Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

65 серия

Дългоочакваната среща между Франко и Сара!

През последните дни, семейство Рейес Елисондо се сблъсква с различни проблеми: Ромина се опитва да нападне Химена още веднъж, но синът ѝ Дуван е оказва в болницата; Деметрио, който е убил Нино и дядо му, се опитва да направи същото и с Доминга, прислужницата на Габриел. Но не всичко е лошо: завръщането на Франко Рейес носи радост на всички.

В предния епизод, Габриела е разкрила истинската самоличност на Деметрио и е ужасена заради мъжа, когото сама е пуснала в живота си и този на семейството. Тя търси Сара, за да ѝ разкаже всичко. Освен това, тя моли дъщеря си да я придружи, защото се страхува да остане сама. На следващия ден, те решават да поговорят с Химена и Сибила преди да повдигнат обвинения в полицията.

От друга страна, разговор с Дон Мартин и новините за семейството, мотивират Франко да излезе от стаята си в дома на Норма, за да потърси семейството си. В това време, Деметрио пристига в имението на Сара, когато изнасят картината, която той ѝ е подарил. След като не може да получи обяснение от работниците, той влиза в къщата, за да поговори с Габи.

Деметрио напада Габи!

Габи остава у дома, докато майка ѝ и баба ѝ отиват да търсят Химена, за да поискат помощ да обвинят Деметрио, който се появява в имението и като разбира, че дъщерята на Сара е сама, се опитва да я изнасили. Мъжът признава всичките си престъпления, докато се опитва да я насили. Когато започва да я души, Франко се появява и пребива нападателя на дъщеря си. Той губи контрол след като вижда в какво положение е дъщеря му и оставя Хурадо в безсъзнание. При виковете на Габи, баща ѝ се спира и я прегръща.

Срещата между Сара и Франко!

Сара и майка ѝ се опитват да съберат доказателства, за да затворят Деметрио. Докато са в дома на Химена, Сара получава обаждане от един от работниците, който ѝ казва, че Хурадо се е опитал да изнасили Габи. Отчаянието завзема най-голямата сестра Елисондо и бърза да отиде при дъщеря си, без да подозира каква изненада я очаква в дома ѝ. Когато Сарита влиза в стаята на дъщеря си, вижда Франко Рейес – любовта на живота ѝ.

Сара не може да повярва на очите си, невярващо докосва Франко, за да се убеди, че е истина това, което вижда. За момента, той не може да даде обяснения за всички години, през които не са били заедно. Също като Габи, Сарита иска да разбере какво се е случило с Рейес през това време, но не е момента за това, поради което братът на Хуан и Оскар моли за време.

В това време, Андрес научава, че баща му се е върнал, но не знае как да реагира. Има множество въпроси и не е сигурен,че прибирането у дома, е добра идея. Преди да отиде с Албин, за да се види с баща си, разказва на Росарио, че Франко се е върнал, което оставя певицата без думи. Въпреки това, тя е убедена, че няма да мине много време, преди животът ѝ да се върне в руслото си.

Хуан защитава Франко!

След всичко случило се с Деметрио, полицията вярва, че виновникът за всичко, е Франко, но семейството му е там, за да го защити. Хуан и Хуан Давид пристигат в дома на Сара, за да проверят какво се случва и научават, че властите искат да отведат брат им в полицията. Разбира се, Хуан не смята да позволи това, защото вярва, че брат му е нападнал мъжа, който се е опитал да се възползва от дъщеря му. Нещо, което напълно оправдава действията му. Самата Габриела също се намесва, за да попречи да го задържат. Освен това тя признава всички престъпления, които е извършил нейния приятел. Полицията започва разследване, но спокойствието е нарушено от ново нападение на Франко...