Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

68 серия

Очакваната среща между Франко и Росарио!

Когато Самуел разбира, че няма да постигне нищо, решава да си тръгне. Но преди това ги предупреждава, че няма да остави нещата така. Междувременно, младите влюбени се наслаждават на любовта си без да подозират, че техните отношения са причина за сблъсък между двете семейства.

Хуан Рейес се е заел с това да открие младите и да им съобщи какво се е случило. Като научава, Хуан Давид решава да поговори насаме със Самуел, но баща му го съветва да вземе със себе си няколко работника, тъй като Самуел винаги ходи с охрана, а това са опасни хора.

Срещата между Франко и Росарио!

Франко се опитва да навакса времето, което е изгубил без семейството. За това решава да посети мястото, на което работи сина му Андрес – бар Алкала. И така, след почти двадесет години, той се среща с Росарио Монтес.

Въпреки че певицата се опитва да прикрие своето вълнение да види отново мъжа, когото е смятала за любовта на живота си, изражението на лицето ѝ я издава. По-късно, Панчита я съветва да забрави за Хуан Давид и да помисли за Франко.

От друга страна, съпругът на Сара кани сина си на вечеря, за да може да разкаже всичко, което му се е случило, докато е отсъствал, на цялото семейство. Андрес се възползва от възможността да представи Албин като свое гадже.

Още от лъжите на Ромина!

След като кръстницата ѝ отказва да махне новото бебе, Ромина търси друг лекар, за да се отърве от това, което смята за проблем. Въпреки че преживява интервенцията, тя е много слаба, поради което трябва да остане в леглото няколко дни. А когато се прибира у дома, тя е изненадана от група полицаи, които искат да я арестуват.

Заради тежкото здравословно състояние, полицаите ѝ позволяват да остане в къщичката, но я предупреждават да стои далеч от имението на Оскар. В това време, бащата на Дуван го взема от клиниката и го отвежда у дома си.

Въпреки че е посрещнат с отворени обятия, малкият не се бави и избягва, след което търси майка си, която се чувства много зле. Но това не ѝ попречва и тя напада отново Химена, когато тя се появява да търси Дуван. Тя си измисля, че Оскар я принуждава да направи аборт на бебето, което очаква.

Химена успява да се защити и като я вижда в толкова тежко положение, тя тръгва да търси кръстницата ѝ. Тя обещава да я посети, но моли да не оставят детето само. Освен това, тя разкрива, че не за първи път Ромина забременява от някой кравар и прави аборт.