Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

69 серия

Две неочаквани смърти и взрив в бар Алкала!

След бягството на Деметрио Хурадо, полицията започва едно изтощително издирване. Така и Адам се страхува, че може да го заловят във всеки един момент. Самуел обещава да му помогне, ако му разкрие къде е Муриел. В опит да научи това, мъжът търси свой приятел в имението на Рейес Елисондо.

Въпреки че мъжът обещава да получи информацията, накрая се разкайва и решава да разкаже всичко на Норма. Тя не се спира и се изправя срещу мъжа. След като насочва оръжие срещу него, му предлага пари, за да стои далеч от семейството ѝ.

Педро Миярес се събужда от комата и обещава да отговори на всички въпроси на властите, но само в присъствието на Адела Кареньо, която се крие в Бариос Бахос.

Ромина и Аида – две неочаквани смърти!

От друга страна, Химена и Оскар искат да помогнат на Ромина, но тя само иска да приключи със съперницата си. След като позволяват на Дуван да остане при майка си за през нощта, те търсят полицията и кръстницата, за да се опитат да я убедят да отиде в болница.

Но преди Аида да успее да каже и дума, Ромина я прострелват, мислейки че работи за Химена. Когато разбира грешката си, тя изпуска пушката и припада. Полицията се намесва и ѝ оказват първа помощ и на двете жени.

Докато Ромина умира след аборта, Аида е откарана в болницата, но не оцелява. След като сбогува с майка си и кръстницата, Дуван приема да живее с Химена и Оскар.

Взрив в бар Алкала!

Въпреки заплахите, че ще разкрие къде се крие Муриел набаща ѝ, ако не остави Хуан Давид, Росаио не казва нищо, когато съпругът ѝ се изправя срещу нея. Дори се осмелява да му заяви, че ѝ е писнало от неговите заплахи.

В този момент, Самуел предпочита да запази спокойствие и да ѝ позволи да слезе от сцената. Той, обаче, не мисли да остава със скръстени ръце. Преди да си тръгне, Кабайеро, Гюнтер и един от доверените му лица оставят бомба, която избухва, когато всички си тръгват от бар Алкала.