Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

107 серия

Исабела и Карина стават добри приятелки!

Моника заявява на сина си Естебан, че ако продължава да кара Исабела да страда с намерението тя да изгуби бебето, тя е способна да го лиши от наследство. На следващия ден, той започва да се държи добре с Исабела и ѝ поднася закуската в леглото.

От друга страна, Вероника продължава да преследва Габриел, въпреки че той на няколко пъти я е отблъсквал.

Изморен от упреците на майка си Вероника заради връзката му с Диего, Сантяго се изнася и отива да живее в дома на Диего, докато двамата си търсят апартамент, в който да живеят заедно.

За да няма проблеми с Мануел, Мигел отказва на предложението на Росио да се видят насаме.

Опитвайки се да промени живота си, Моника решава да не пие повече алкохол и да отиде със сина си Естебан и Исабела в дома на Едуардо, който е в компанията на Аура и Диего, които е поканил на семеен обяд.

В това време, Давид кани Алехандра, майка ѝ Лусия и Гилермо. В дома на Марта, Габриел и Росио се появява Мистър Донъли, който поднася цветя на любимата си Берта. Там се появява и Роберто, който идва, за да се види с годеницата си Марта. Гилермо поканва всички на сватбата си с жената, която винаги е обичал: Лусия.

Изненадващо, Исабела и Карина стават много добри приятелки. Исабела се опитва да ѝ помогне да получи от баща ѝ Едуардо достатъчно пари, за да може Карина да се радва на живота поне няколко години.

За да накара съпругата си Берта да ревнува, Рафаел наема една проститутка (Соня), за да се представи за негова годеница. Той се чувства много наранен от разкритието, че Берта е заедно с Донъли. И не само това, а и Берта е намекнала, че Донъли е по-добър любовник от Рафаел.