Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

123 серия

Алехандра открива, че Естебан я е изнасилил!

От затвора, Матиас телефонира на Естебан, за да настоява да му помогне да излезе от там. Естебан, обаче, не смята да му помага, въпреки че Матиас го заплашва да разкаже на полицията, че е изнасилил Алехандра. Естебан му отговаря, че той няма нищо общо с това изнасилване.

Когато успява да излезе от затвора, благодарение на Сесар, Амелия предлага на Естебан да заминат заедно някъде далеч. Той не иска да заминава с жена, към която е безразличен.

Решен да разкаже цялата истина за това, което се случва в колежа за богаташките деца, Матиас се обажда на Алехандра, за да присъства на делото.

В съда, Матиас разказва, че той и Естебан са пренасяли наркотици и че след като се сдружили с Амелия, са се заели с бизнеса с предлагане на млада плът срещу пари. Разказва, че Алехандра е била една от девойките, които са били изнасилени. Алехандра открива, че Естебан я е изнасилил, след като Матиас заявява, че той не я е изнасилвал.

По-късно, Давид търси Естебан с намерението да го пребие за това, че е изнасилил Алехандра. Но баща му Гилермо ги разделя. Той разкрива, че синът му Естебан е един мизерник, който е изнасилил няколко свои съученички от колежа.

В затвора, Моника е посетена от сина ѝ Естебан, който се сбогува с майка си за винаги.

След като е простреляна, Росио е настанена в болницата и е в много тежко състояние.